Snoepautomaat

Voor elk bedrijf een passende oplossing

Wilt u ook een snoepautomaat bij u op het bedrijf? WR Automaten heeft de oplossing! Wij plaatsen gratis een snoepautomaat bij u op locatie en ontzorgen u volledig.

Ontzorging

Onze service zorgt voor een volledige ontzorging. WR Automaten plaatst de automaat gratis en verzorgen alle zaken eromheen. Wekelijks vullen en onderhouden wij de automaten, zodat u er geen enkel omkijken naar heeft. Neem contact op met Wim op 06 - 14397620 voor de mogelijkheden!

Vending
Vending

Ook voor scholen

WR Automaten levert niet enkel aan bedrijven, maar ook scholen behoren tot onze klantenkring. Als geen ander weten wij dus wat u nodig heeft om uw school te voorzien van versnaperingen. Verschillende scholen zijn tevreden klant van WR Automaten en wij kunnen deze service ook aan u bieden. Neem contact op met Wim op 06 - 14397620 om de mogelijkheden te bespreken.

Seizoenswerkers

WR Automaten levert op een korte termijn, waardoor u ook makkelijk kunt opschalen als u met seizoenswerkers werkt. Uiteraard schalen wij dan weer af als er minder automaten nodig zijn. Zo kunt u uw seizoenswerkers voorzien van versnaperingen, zonder poespas.

Occasion
Occasion

Liever een eigen automaat?

Ook daarmee kunnen wij u helpen. WR Automaten levert nieuwe automaten, maar kan u ook voorzien van occasions. Zodoende kunt u voor een lage prijs toch genieten van een professioneel, gereviseerd automaat. Neem contact op met Wim via 06 - 14397620

Automaat aanvragen

U kunt een automaat aanvragen door met Wim te bellen op 06 - 14397620 of via het contactformulier.