Snoepautomaat

Voor elk bedrijf een passende oplossing

Wilt u ook een snoepautomaat bij u op het bedrijf? WR Automaten heeft de oplossing! Wij plaatsen gratis een snoepautomaat bij u op locatie en ontzorgen u volledig.

Ontzorging

Onze service zorgt voor een volledige ontzorging. WR Automaten plaatst de automaat gratis en verzorgen alle zaken eromheen. Wekelijks vullen en onderhouden wij de automaten, zodat u er geen enkel omkijken naar heeft. Neem contact op met Wim op 06 - 837 924 14 voor de mogelijkheden!

Vending
Vending

Ook voor scholen

WR Automaten levert niet enkel aan bedrijven, maar ook scholen behoren tot onze klantenkring. Als geen ander weten wij dus wat u nodig heeft om uw school te voorzien van versnaperingen. Verschillende scholen zijn tevreden klant van WR Automaten en wij kunnen deze service ook aan u bieden. Neem contact op met Wim op 06 - 837 924 14 om de mogelijkheden te bespreken.

Seizoenswerkers

WR Automaten levert op een korte termijn, waardoor u ook makkelijk kunt opschalen als u met seizoenswerkers werkt. Uiteraard schalen wij dan weer af als er minder automaten nodig zijn. Zo kunt u uw seizoenswerkers voorzien van versnaperingen, zonder poespas.

Occasion
Occasion

Liever een eigen automaat?

Ook daarmee kunnen wij u helpen. WR Automaten levert nieuwe automaten, maar kan u ook voorzien van occasions. Zodoende kunt u voor een lage prijs toch genieten van een professioneel, gereviseerd automaat. Neem contact op met Wim via 06 - 837 924 14

Automaat aanvragen

U kunt een automaat aanvragen door met Wim te bellen op 06 - 837 924 14 of via het contactformulier.