Combiautomaat

Een combiautomaat voor elk bedrijf

Wilt u ook een combiautomaat bij u op het bedrijf? WR Automaten heeft de oplossing! Wij plaatsen gratis een combiautomaat bij u op locatie en ontzorgen u volledig.

Geen omkijken

Onze service zorgt voor een volledige ontzorging. WR Automaten plaatst de automaat gratis en verzorgen alle zaken eromheen. Wekelijks vullen en onderhouden wij de automaten, zodat u er geen enkel omkijken naar heeft. Neem contact op met Wim op 06 - 837 924 14 voor de mogelijkheden!

Vending
Vending

Geschikt voor scholen

Scholen behoren tot een groot deel van onze klantenkring. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft. Verschillende scholen zijn tevreden klant van WR Automaten en wij kunnen deze service ook aan u bieden. Neem contact op met Wim op 06 - 837 924 14 om de mogelijkheden te bespreken.

Opschalen?

Geen enkel probleem! Wij leveren op een korte termijn, waardoor op- en afschalen zeer goed mogelijk is. Uiteraard schalen wij dan weer af als er minder automaten nodig zijn. Zo kunt u uw seizoenswerkers of projecten voorzien van versnaperingen, zonder poespas.

Occasion
Occasion

Liever een eigen automaat?

Ook daarmee kunnen wij u helpen. WR Automaten levert nieuwe automaten, maar kan u ook voorzien van occasions. Zodoende kunt u voor een lage prijs toch genieten van een professioneel, gereviseerd automaat. Neem contact op met Wim via 06 - 837 924 14

Automaat aanvragen

U kunt een automaat aanvragen door met Wim te bellen op 06 - 837 924 14 of via het contactformulier.